ua en ru

Комітет Європарламенту підтримав надання Україні безвізового режиму, - Порошенко

Комітет Європарламенту підтримав надання Україні безвізового режиму, - Порошенко Фото: Петро Порошенко

Порошенко наголосив, що це важливий крок до остаточного рішення

Комітет Європарламенту з громадянських свобод і внутрішніх справ (LIBE) підтримав надання Україні безвізового режиму. Про це на своїй сторінці у Тwitter повідомив президент України Петро Порошенко.

"Комітет Європарламенту з громадянських свобод підтримав надання українцям безвізового режиму. Це важливий крок до остаточного рішення!", - написав він.

ПП: Кращого подарунку на день народження годі чекати - комітет Європарламенту з громадянських свобод підтримав надання у...

Опубліковано Петром Порошенком 26 вересня 2016 р.

Як повідомила заступник міністра закордонних справ з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль, за пропозицію проголосували 38 депутатів, проти висловилися 4 і один утримався.

Також підтримано пропозицію щодо ратифікації Угоди з Європолом, що дозволить посилити співпрацю в правоохоронній сфері.

Гарні новини на самому початку тижня з Брюсселя Комітет Європарламенту із громадянських свобод, юстиції та внутрішніх с...

Опубліковано Lana Zerkal 26 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заступник голови комітету Європейського парламенту Україна-ЄС Тібор Шаній вважає, що безвізовий режим між Європейським союзом і Україною набуде чинності до кінця 2016 року. За його словами, деякі сили виступають за американський тип безвізового режиму, при якому громадяни проходять попередню реєстрацію перед поїздкою в ЄС. Проте більшість у Європарламенті наполягає на повній і безумовній відміні віз для українців.