ua en ru

Комісія РФ на Донбасі встановила невідповідність кількості військових заявленим спискам, - ГУР

Комісія РФ на Донбасі встановила невідповідність кількості військових заявленим спискам, - ГУР Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

На Донбасі продовжує діяльність комісія командування Збройних сил РФ

Комісія Російської Федерації на окупованому Донбасі встановила, що кількість військовослужбовців не відповідає наданим командуванням спискам. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

На Донбасі продовжує діяльність комісія командування Збройних сил РФ.

"У з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК продовжують діяльність комісії командування ЗС РФ. Зокрема, під час інспекційної перевірки підрозділів 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка), які знаходяться на передових позиціях, встановлено, що наявність особового складу не відповідає кількості за списками, наданими командуванням бригади", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що командування військовослужбовців Російської Федерації на Донбасі звільняє дезертирів попередньою датою. Таким чином командування намагається уникнути відповідальності за провалену роботу з особовим складом.