ua en ru

Командування військових РФ на Донбасі звільняє дезертирів попередньою датою, - розвідка

Командування військових РФ на Донбасі звільняє дезертирів попередньою датою, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Таким чином командування намагається уникнути відповідальності за провалену роботу з особовим складом

Командування військовослужбовців Російської Федерації на Донбасі звільняє дезертирів попередньою датою. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, військові РФ на Донбасі продовжують самовільно залишають підрозділи, а також подавати рапорти на звільнення.

"З метою уникнення відповідальності за провалену роботу з особовим складом та приховування реальної кількості дезертирів, командуванням частин використовується практика звільнення військовослужбовців, які самовільно залишили підрозділи, попередньою датою", - йдеться у повідомленні.

Командування військових РФ на Донбасі звільняє дезертирів попередньою датою, - розвідка

Фото: запис у Facebook Головного управління розвідки Міноборони

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованому Донбасі п’яний військовослужбовець Російської Федерації в’їхав у автобусну зупинку на викраденому у місцевого мешканця автомобілі. Внаслідок події травмовано двох місцевих мешканців.