ua en ru

Наєв доручив підрозділам ООС надавати всебічну підтримку місії ОБСЄ

Наєв доручив підрозділам ООС надавати всебічну підтримку місії ОБСЄ Фото: обстріли у н. п. Зайцеве (facebook.com/pressjfo.news)

Командування об'єднаних сил розраховує на об’єктивність СММ ОБСЄ в Україні

Об'єднанні сили не шкодили та ніколи не зашкодять мирному населенню по обидві сторони лінії розмежування. Про це у зверненні до жителів Луганської та Донецької областей з приводу загострення ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил (ООС), яке призвело до жертв серед цивільного населення, заявив командувач ООС Сергій Наєв.

"Українські воїни ніколи не використовували мирне населення як живий щит та ніколи не розглядали мирне населення як об’єкт атаки. Ще раз наголошую - ми не воюємо із мирними жителями Донбасу. Ми всі - громадяни однієї України, сини й дочки однієї землі, на яку вдерся підступний та жорстокий ворог", - йдеться у зверненні.

Командувач наголосив, що міжнародні спостерігачі наразі є чи не єдиним джерелом інформації про те, що насправді відбувається на Донбасі.

"...командування об'єднаних сил розраховує на об’єктивність Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні, неупереджену та чітку оцінку щодо того, ким саме і як спричинене поточне загострення", - додав він.

Об'єднанні сили не шкодили та ніколи не зашкодять мирному населенню по обидві сторони лінії розмежування #ООС #Звернення...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint forces operation 20 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше сьогодні у ООС повідомляли, що з початку доби бойовики двічі обстріляли Зайцеве.