ua en ru

Командування РФ намагається списати зростання втрат на Донбасі на нещасні випадки, - розвідка

Командування РФ намагається списати зростання втрат на Донбасі на нещасні випадки, - розвідка Фото: військові РФ на Донбасі

На Донбасі зростає кількість втрат особового складу військових РФ

Командування військовослужбовців Російської Федерації намагається списати зростання втрат на Донбасі на нещасні випадки. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook.

Як зазначається, на Донбасі зростає кількість втрат особового складу військових РФ.

"Військовослужбовцям 6 окремого мотострілецького полку пропонується доставляти вбитих та поранених до найближчих цивільних лікарень та медичних пунктів. При цьому, командуванням 2 АК наказано приховувати втрати шляхом оформлення поранених та вбитих як постраждалих внаслідок нещасних випадків", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, рішення щодо надання медичного забезпечення військовим РФ на базі цивільних лікарень викликало обурення особового складу та призвело до збільшення кількості бажаючих звільнитись за будь-яких умов.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Луганської і Донецької областей станом на 23 січня Зростає кількість втр...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 23 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Слідчий комітет РФ порушив справи проти 5 росіян, підозрюваних у причетності до "Правого сектору".