ua en ru

Командування РФ на Донбасі звільняє загиблих бойовиків заднім числом, щоб не платити компенсацію, - штаб

Командування РФ на Донбасі звільняє загиблих бойовиків заднім числом, щоб не платити компенсацію, - штаб Фото: бойовик ДНР (facebook.com/abazia)

Нещодавно такий факт було зафіксовано в одному з формувань бойовиків на Приазов'ї

Російське командування на окупованому Донбасі звільняє загиблих бойовиків заднім числом, щоб не платити компенсацію. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"Серед так званого командування російських-окупаційних військ вже давно введено практику списувати бійця заднім числом - аби не платити компенсацію родині", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, нещодавно такий факт було зафіксовано в одному з формувань бойовиків. Так, найманця, який загинув 21 лютого звільнили у той же день, але 17 лютим, без відповідних виплат родині.

Коли біле – є чорним. І навпаки Секта «руського міра» втратила ще одного послідовника. Як відомо днями військовослужбов...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 6 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі захопили найманця російсько-окупаційних військ громадянина Російської Федерації Миколу Покусаєва. Російські ЗМІ поширюють інфрмацію про те, що затриманий був завербований СБУ.