ua en ru

Сили АТО на Донбасі захопили росіянина, який воював на боці бойовиків, - штаб

Сили АТО на Донбасі захопили росіянина, який воював на боці бойовиків, - штаб Фото: бойовик на Донбасі (dnr-news.com)

Російські ЗМІ поширюють інформацію про те, що затриманий був завербований СБУ

Сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі захопили росіянина, який воював на боці бойовиків. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Секта "руського міра" втратила ще одного послідовника. Як відомо, днями військовослужбовці одного з передових підрозділів сил антитерористичної операції захопили найманця російсько-окупаційних військ громадянина Російської Федерації Миколу Покусаєва", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, російські ЗМІ поширюють інфрмацію про те, що Покусаєв завербований Службою безпеки України.

"З невідомих, поки що мотивів, проросійські ЗМІ отримали вказівку "мочити" свого прихильника по повній. За їхньою версією він і завербований СБУ божевільний педофіл, і злочинець, і асоціальна особистість", - йдеться у повідомленні.

Коли біле – є чорним. І навпаки

Днями військовослужбовці одного з передових підрозділів сил Антитерористичної операції захопили найманця російсько-окупаційних військ громадянина Російської Федерації Миколу Покусаєва.

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 6 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські приватні військові компанії (ПВК) активізували діяльність з вербування мешканців окупованого Донбасу для участі у бойових діях у Сирії.