ua en ru

Командування РФ на Донбасі продає підлеглим військовим “дозволи на пияцтво”, - розвідка

Командування РФ на Донбасі продає підлеглим військовим “дозволи на пияцтво”, - розвідка Фото: військові РФ на Донбасі

Відповідний "дозвіл" коштує близько 1,4 тис. гривень

Командування Російської Федерації на Донбасі продає підлеглим військовим “дозволи на пияцтво”. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Командування 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ використовує схильність підпорядкованого особового складу до зловживання алкоголю для власного збагачення. Так, “дозвіл на пияцтво” бажаючому коштує 3 тисячі російських рублів (1,4 тис. гривень, - ред.)", - йдеться у повідомленні.

Крім того, розвідка повідомляє про збільшення кількості безчинств та хуліганських дій, скоєних військовими РФ у стані алкогольного сп’яніння.

"Не зважаючи на залучення спеціальних підрозділів т.зв. “республіканської гвардії ДНР” до підтримання правопорядку в місцях дислокації військ, продовжує збільшуватись кількість безчинств та хуліганських дій, скоєних військовослужбовцями у стані алкогольного сп’яніння", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 19 лютого У з’єднаннях і части...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 19 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у ЛНР "заарештували" чотирьох військовослужбовців РФ за розбійні дії.