ua en ru

Командування ООС розпорядилось підвищити бойову готовність РСЗВ "Ураган"

Командування ООС розпорядилось підвищити бойову готовність РСЗВ "Ураган" Фото: РСЗВ "Ураган" (mil.gov.ua)

Командувач ООС Сергій Наївши дав відповідне розпорядження

Командування операції Об'єднаних сил (ООС) розпорядилось підвищити бойову готовність реактивної системи залпового вогню (РСЗВ) "Ураган". Про це повідомили в прес-центрі штабу ООС на своїй сторінці в Facebook.

"За розпорядженням командувача Об'єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наева проводяться заходи по підвищенню бойової готовності та злагодженості підрозділів реактивної артилерії. Зокрема, розрахунків РСЗВ "Ураган". Під час польових тренувань, батарея займала вогневі позиції, відпрацьовувала роботу по цілям і відходила з вогневих позицій", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, зазначено, що екіпажі бойових машин з завданнями справилися на відмінно і готові виконувати завдання за призначенням.

Зазначимо, що РСЗВ призначена для ураження різних площинних цілей, зокрема, відкритої і прихованої живої сили, неброньованої, легкоброньованої і броньованої техніки мотопіхотних і танкових рот, артилерійських підрозділів; тактичних ракет; зенітних комплексів.

"Ураган"

«Урагани» готові до бою #ООС #операція_ОС За розпорядженням Командувача Об'єднання єднаних Сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва проводяться заходи щодо підвищення бойової готовності та злагодженості підрозділів реактивної артилерії. А саме, обслуг РСЗВ Ураган. Основним завданням РСЗВ «Ураган» є ураження живої сили, техніки противника та морських цілей. Під час польових тренувань, батарея займала вогневі позиції, відпрацьовувала роботу по цілях та відходила з вогневих позицій. Екіпажі бойових машин із завданнями впоралися на відмінно та готові виконувати завдання за призначенням. Разом до перемоги! Слава Україні!

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Середа, 15 серпня 2018 р.

Нагадаємо, 13 серпня на військових полігонах почалися вогневі випробування нового українського танка Т-72АМТ, розробленого та створеного на Київському бронетанковому заводі.