ua en ru

Командира спецназу поліції Києва підозрюють у привласненні 6 млн гривень преміальних для бійців

Командира спецназу поліції Києва підозрюють у привласненні 6 млн гривень преміальних для бійців Фото: прокуратура підозрює командира полку поліції у привласненні грошей

З початку 2016 по лютий 2017 року особовому складу полку поліції нараховано 12,4 млн гривень

Прокуратура підозрює командира полку поліції особливого призначення (ППОП) № 2 Головного управління Національної поліції в місті Києві та ще кількох співробітників у привласненні 6 млн гривень бюджетних коштів. Про це свідчить ухвала Дніпровського районного суду м. Києва від 14 лютого, передає видання "Наші гроші".

За даними слідства, з початку 2016 по лютий 2017 року особовому складу ППОП № 2 ГУНП у місті Києві нараховано 12,4 млн гривень., однак фактично виплачено готівкою лише приблизно 6 млн гривень.

"Як встановило слідство, командир ППОП № 2 ГУНП в місті Києві, його заступник, начальник управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку - головний бухгалтером ГУНП у м. Києві, головний спеціаліст відділу організації оплати праці управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку ГУНП у м. Києві, голова профспілкового комітету первинної профспілкової організації атестованих працівників ППОП № 2 ГУ НП у місті Києві привласнили приблизно 6 млн гривень", - зазначають в повідомленні.

Повідомляється, що на сайті Національної поліції вказано, що командиром полку ППОП № 2 ГУНП у м. Києві є Ігор Післярюк. На цю посаду його було призначено у квітні 2016 року. Післярюк очолював цей полк і раніше, коли він називався міліцейським. У своїй декларації за 2015 рік Ігор Післярюк вказав, що отримав 178 тис гривень зарплатні та 200 гривень премії.

Нагадаємо, у Києві четверо невідомих вкрали у водія більше 1 млн гривень. Зловмисникам вдалося втекти з місця події.