ua en ru

У США на Хілларі Клінтон подали в суд

У США на Хілларі Клінтон подали в суд Фото: за версією звинувачення, використання Клінтон приватного сервера електронної пошти сприяли загибелі Сміта і Вудс

Батьки одного з працівників дипслужби Шона Сміта і колишнього спецназівця Тайрона Вудса вважають, що Клінтон винна у смерті їх дітей

Федеральний окружний суд округу Колумбія (США) прийняв до провадження позов проти кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон. Батьки загиблих у Бенгазі (Лівія) в 2012 році американців звинуватили її в смерті своїх дітей, а також у наклепі, повідомляє Fox News.

Батьки одного з працівників дипслужби Шона Сміта і колишнього спецназівця Тайрона Вудса вважають, що Клінтон винна у смерті їх дітей.


Крім цього, на їхню думку, Клінтон винна в наклепницьких висловлювань на їх адресу і заподіяння емоційного страждання рідним загиблих.

Як обвинувачі заявляють, використання Клінтон приватного сервера електронної пошти сприяли загибелі Сміта і Вудс, оскільки терористи змогли отримати інформацію про місцезнаходження посла Крістофера Стівенса, а потім організувати, спланувати і здійснити напад 11 вересня 2012 року.

Нагадаємо, хакери зламали комп'ютери штабу Хілларі Клінтон.