ua en ru

Коломойський заявив про участь у перемовинах по заборгованості ПриватБанку

Коломойський заявив про участь у перемовинах по заборгованості ПриватБанку Фото: Коломойський заявив про участь в переговорах по боргах Привату (УНІАН)

Бізнесмен запевняє у штатному режимі переговорного процесу

Колишні акціонери ПриватБанку беруть участь у переговорах щодо реструктуризації кредитів. Про це повідомив один з екс-власників банку Ігор Коломойський в ефірі ТСН.uа.

"Можу повідомити, що колишні власники ПриватБанку, згідно з узятим на себе зобов'язанням, які беруть участь у переговорному процесі щодо реструктуризації своїх кредитів з консорціумом компаній, які отримали мандат на представництво інтересів Мінфіну і ПриватБанку (зокрема, компанія Rotshild-ред.), який був узгоджений з Міжнародним валютним фондом", - заявив Коломойський.

Бізнесмен запевнив, що переговорний процес, який почався в червні поточного року, відбувається у штатному режимі і буде тривати необхідний для досягнення домовленостей час.

Нагадаємо, сьогодні генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що ГПУ готує підозри у кримінальних процесах, пов'язаних з ПАТ "ПриватБанк".

Національний банк України вранці заявив про те, що у зв'язку з невиконанням екс-власниками банк своїх зобов'язань за кредитами, регулятор приступає до примусового стягнення боргів з екс-власників ПриватБанку.