ua en ru

НБУ приступив до примусового стягнення боргів з екс-власників ПриватБанку

НБУ приступив до примусового стягнення боргів з екс-власників ПриватБанку Фото: НБУ примусово стягне борги екс-власників ПриватБанку (privatbank.ua)

Власники не виконали в строк реструктуризацію кредитів

Національний банк України запустив процедуру примусового стягнення заборгованості з екс-власників націоналізованого ПАТ "ПриватБанк". Про це повідомляє прес-служба НБУ.

Як повідомляється, власники банку не виконала взяте на себе зобов'язання добровільно реструктуризувати свої кредити. Термін, наданий державою для цього, закінчився 1 липня 2017 року.

"Зараз можна стверджувати, що колишні власники банку (Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов - ред. не виконали взяті на себе зобов'язання Таким чином, зараз держава і ПриватБанк перейшли до юридичної процедури стягнення та реалізації відповідної юридичної стратегії, конкретні кроки якої поки не можуть бути розголошені", - йдеться в повідомленні

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ПАТ "ПриватБанк" підпише договір з консорціумом міжнародних компаній на чолі з Rothschild & Co щодо переговорів про реструктуризацію кредитів колишніх власників банку.