ua en ru

Коломойський став одним із лідерів партії УКРОП

Коломойський став одним із лідерів партії УКРОП Фото: Ігор Коломойський став одним із лідерів УКРОПу

Коломойський очолив комісію партійного контролю УКРОПу

Екс-глава Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігор Коломойський став членом партії УКРОП та очолив комісію партійного контролю партії. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар партії Євгенія Кравчук.

"Делегати XI з’їзду УКРОПу, який зараз проходить в столиці, обрали Ігоря Коломойського головою комісії партійного контролю ("партійного суду") - постійного контрольно-ревізійного органу, який контролює та перевіряє дотримання вимог статуту, програмних документів, партійної дисципліни та етики членами партії, її статутними органами та керівництвом. Комісія підзвітна та підконтрольна виключно з’їзду партії", - написала вона.

Як зазначається, "партійний суд" УКРОПу, який очолив Коломойський, займається розробкою проекту кодексу партійної етики, розглядає внутрішньопартійні спори, ухвалює рішення про усунення порушень у діяльності статутних органів партії та їхнього керівництва і керівництва партії. Також цей орган має повноваження для скасування рішення керівних виконавчих органів партії та її керівних осіб у разі порушення ними статуту, програми партії чи законодавства.

Крім того, "партійний суд" поновлює в партії осіб, членство яких було неправомірно припинене.

ОФІЦІЙНО Ігор Коломойський увійшов в УКРОП та очолив Комісію партійного контролю партії Екс-очільник Дніпропетровської...

Опубліковано Yevheniya Kravchuk 25 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Коломойський планує посилити вплив на Верховну Раду.