ua en ru

Кількість загиблих від зсуву на звалищі на Шрі-Ланці зросла до 16 осіб

Кількість загиблих від зсуву на звалищі на Шрі-Ланці зросла до 16 осіб Фото: кількість загиблих від зсуву на звалищі на Шрі-Ланці зросла до 16 осіб

Ще більше десяти осіб поранено

Кількість загиблих від обвалу гори сміття на Шрі-Ланці зросла до 16 людей, ще більше десяти поранені. Про це повідомляє Reuters з посиланням на співробітників поліції.

"В результаті обвалу звалища в Коломбо, столиці Шрі-Ланки, загинуло 16 людей, ще близько десятка поранені. Серед загиблих - принаймні 4 підлітка", - йдеться в повідомленні.

Крім того, поліція повідомляє, що 145 житлових будинків були пошкоджені.

Нагадаємо, 91-метрова звалище на північно-східній околиці Коломбо звалилася в п'ятницю, 14 квітня, в результаті пожежі на її вершині. Вогонь, у свою чергу, викликав зсув, який завалив знаходяться нижче будинку. Раніше повідомлялося про шість загиблих, точна кількість зруйнованих будинків було невідомо. Уряд Шрі-Ланки привернуло сотні військовослужбовців і поліцейських, щоб дістати з-під завалів сміття залишилися в живих.

Зазначимо, приблизно 800 тонн твердих відходів відвантажуються щодня на відкритій звалищі в Колоннава на північно-східній околиці столиці.