ua en ru

В зоні АТО за добу поранено 4 українських військових, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранено 4 українських військових, загиблих немає Фото: український військовий (facebook.com/ato news)

Поранені бійці були евакуйовані в госпіталі

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 10 жовтня 2017 року, в результаті бойових дій четверо українських військовослужбовців отримали поранення, загиблих немає. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті активних бойових дій загинули в лавах Збройних сил України немає, але четверо військовослужбовців отримали поранення. Всі вони були оперативно евакуйовані в мобільні госпіталі. Їх життю нічого не загрожує", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомили, що російське командування на окупованому Донбасі приховано організовує провокації проти сил антитерористичної операції (АТО).

"Одночасно з демонстративним доведенням до передових підрозділів "наказу про заборону застосування зброї" російське окупаційне командування продовжує таємно організовувати провокації проти сил АТО", - повідомили в розвідці.