ua en ru

Кількість хворих на коронавірус в Києві зросла до 31

Кількість хворих на коронавірус в Києві зросла до 31 Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Підтвердили ще три випадки інфікування

Кількість киян, що захворіли на коронавірус COVID-19, зросла до 31 особи. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram мера Києва Віталія Кличка.

Сьогодні ввечері отримали від Державної установи "Київський міський лабораторний центр МОЗ України" ще 3 лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірус.

"Всі троє киян, що захворіли - чоловiки. Двоє з них лікуються вдома на самоізоляції. Один, 51-річний киянин, що повернувся iз Франції, 21 березня був госпiталiзований до Олександрівської лікарні із симптомами ГРВІ", - повідомив Кличко.

"Київський міський лабораторний центр МОЗ України" перевіряє на підтвердження чи спростування діагнозу на коронавірус ще 22 зразки.

Зазначимо, що 51-річним киянином, у якого підтвердили коронавірус, ймовірно є колишній міністр фінансів Валерій Хорошковський. Ввечері 24 березня стало відомо, що він перебуває у лікарні з підозрою на зараження коронавірусом.

Раніше повідомлялося, що мер Києва Віталій Кличко просить Міністерство внутрішніх справ посилити контроль за дотриманням городянами карантину у зв'язку з пандемією коронавірусу.

РБК-Україна писало, що Київ посилює обмежувальні заходи для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, а саме забороняється робота кіосків з шаурмою, приготування та продаж кавових напоїв.