ua en ru

Колесніков: НСК "Олімпійський" має окупитися через два роки

Національний спорткомплекс "Олімпійський" має окупитися за два роки. Про це в інтерв'ю інформаційному центру "України-2012" повідомив віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури України Борис Колесніков.

"Згідно із стратегією розвитку НСК "Олімпійський", арена має вийти на самоокупність через два роки. У 2012-му заплановані прибутки становлять 110 млн грн при бюджеті стадіону у 120-125 млн грн - з різницею в 10%. Подібні завдання ставимо і перед "Ареною Львів", - зазначив Колесніков.

Колесніков також зазначив, що "львівським стадіоном, як і НСК "Олімпійський", і ще кількома об'єктами державної власності, буде керувати спеціально створений концерн "Спортивні арени України".

"Щодо використання цих арен, то на сьогодні вже підписані контракти з футбольними клубами "Карпати" та "Динамо" (Київ). Львів'яни вже провели перший матч на новому стадіоні. Кияни почнуть грати на НСК "Олімпійський" з наступної весни. Таким чином, новозбудовані арени вже починають заробляти кошти на своє утримання", - додав віце-прем'єр.