ua en ru

Колесніков: Львівський стадіон буде введений в експлуатацію цієї осені

Львівський стадіон здадуть в експлуатацію цієї осені. Це пообіцяв віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури України Борис Колесніков, котрий за рік до початку Євро-2012 зі Львова почав перевірку готовності міст, які приймають чемпіонат, передає "5 канал".

За словами урядовця, різні елементи стадіону готові по-різному. Зокрема, дах спортивної арени готовий на сімдесят відсотків. А ось дренаж футбольного поля стадіону тільки почали зводити. Наразі будівельники чекають на крісла для глядачів, які встановлять найближчим часом.

"Поки що все в плані. Якщо приступили до дренажу і, в принципі, готовими будемо до поля вже через кілька тижнів. Це найболючіша точка, яка вже залежить багато в чому і від природних умов: у цілому пиріг поля - це найскладніше. Всі у різному ступені готовності, тому все в принципі за планом, восени стадіон буде здано".

Після Львова, Колесніков вирушив до Харкова, де він має протестувати новий термінал аеропорту. А вже по обіді віце-прем'єр відвідає стадіон "Донбас-Арена" у Донецьку. І останнім містом у робочій поїздці стане Київ. У аеропорту "Бориспіль" віце-прем'єр перевіристь готовність терміналу "Д".