ua en ru

До Дня незалежності України МЗС планує проведення 600 святкових заходів, - Дікусаров

Міністерство закордонних справ України планує широкомасштабне святкування Дня незалежності України в державах, де є дипломатичні представництва України. Про це під час брифінгу повідомив прес-секретар МЗС України Олександр Дікусаров, передає кореспондент РБК-Україна.
"24 серпня цього року Україна відзначатиме 20-ту річницю незалежності. Згідно з рішенням Координаційно ради, яку очолює Президент України, та за дорученням прем'єр-міністра Миколи Яновича Азарова з метою підготовки 20-ї річниці незалежності МЗС України планує цілу низку заходів за участю закордонних дипломатичних представництв", - зазначив Дікусаров.
Прес-секретар підкреслив, що "заходи будуть масштабним за кількістю і глибокими за змістом". Дікусаров зазначив, що планується проведення більше 600 заходів різного спрямування. За словами прес-секретаря, це будуть прийоми у посольствах, культурні заходи, церемонії підняття прапору, політологічні заходи, а також Дні кіно і кухні України, планується також покладання квітів пам'ятникам видатних українців за кордоном.