ua en ru

Князєв назвав число випадків використання вибухових пристроїв в мирних містах

Князєв назвав число випадків використання вибухових пристроїв в мирних містах Фото: Сергій Князєв (avakov.com)

В Україні з початку року сталося 36 вбивств з використанням вибухівки

В Україні з початку 2017 року зафіксовано 139 фактів використання вибухових пристроїв в мирних містах. Про це на нараді в Маріуполі заявив глава Національної поліції Сергій Князєв, передає прес-служба відомства Facebook.

За словами Князєва, протягом 10 місяців цього року зафіксовано 139 фактів використання вибухових пристроїв в мирних містах.

"Є 36 фактів умисних вбивств з використанням вибухових пристроїв. Це без військових втрат. Тільки мирне населення. Це говорить про те, як ми повинні змінити нашу превентивну роботу і не допускати цього на території нашої держави", - Князєв.

Сергій Князєв: Нацполіція прийняла рішення про перехід на роботу єдиного центру 102 На цьому Голова Нацполції наголосив...

Опубліковано Національна поліція України 6 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція переходить на посилений режим несення служби в Києві та області. Рішення прийнято на тлі низки тяжких злочинів з використанням зброї та вибухівки. До цього СБУ, поліції та прикордонникам доручили посилити антитерористичний та контррозвідувальний режим.