ua en ru

Князєв анонсував зміну формату несення служби поліцейськими в АТО

Князєв анонсував зміну формату несення служби поліцейськими в АТО Фото: Сергій Князєв (npu.gov.ua)

Формат несення служби поліцейськими в зоні АТО буде змінено

Голова Національної поліції України Сергій Князєв заявив, що очікує зміну формату несення служби поліцейськими в районі зони проведення АТО. Про це повідомляє Департамент комунікації Нацполіції.

Він також додав, що зміна формату несення служби дозволить удосконалити роботу поліції в Донецькій і Луганській областях.

Князєв зазначив, що крім патрулювання і виїздів на спецоперації перед підрозділом буде стояти більше завдань: їх будуть залучати до більшої кількості операцій, у тому числі і що стосуються патрулювання у складі груп швидкого реагування.

"Реформа поліції не стоїть на місці, і ваш підрозділ чекають зміни у роботі. Ви маєте безцінний досвід в зоні проведення бойових дій. І цей досвід стане в нагоді і тут у боротьбі зі злочинністю на території Київщини", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в кінці минулої доби ситуація у зоні АТО істотно не змінилася. Так, протягом минулої доби незаконні збройні формування (НЗФ) 19 разів порушили перемир'я. У свою чергу, сили АТО 11 разів відкривали вогонь.