ua en ru

Клюєва затверджено керівником виборчого штабу ПР

Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Андрія Клюєва затверджено керівником центрального виборчого штабу Партії регіонів. Про це повідомляє прес-служба ПР з посиланням на народного депутата України, першого заступника голови Партії регіонів Володимира Рибака.

Зокрема, повідомляється, що дане рішення було прийнято в ході спільного засідання політради партії і фракції ПР у понеділок, 23 квітня.

"Андрій Петрович Клюєв, який очолив центральний виборчий штаб, - сьогодні найбільш підготовлена ​​людина в партії", - підкреслив Рибак. За його словами, до роботи у виборчому штабі також буде залучено "команду професіоналів, яка проводила не одні вибори".

"Керівником публічної виборчої кампанії Партії регіонів затверджено Сергія Тігіпко, заступником з ідеології - Бориса Колеснікова, заступником з координації діяльності Партії регіонів і роботі з громадськими організаціями та іншими політичними партіями - Володимира Рибака, заступником по роботі з VIP-агітаторами і взаємодії з Верховною Радою - Олександра Єфремова", - повідомив політик. При цьому він зазначив, що всі згадані рішення були прийняті одноголосно.

Окрім того, стало відомо, що міністр юстиції Олександр Лавринович заступником голови виборчого штабу з юридичних питань.

Відповідаючи на питання про те, чи візьмуть названі представники Партії регіонів відпустку на час проведення виборчої кампанії, Рибак підкреслив: "Всі будуть діяти відповідно до законодавства".

Нагадаємо, раніше, за неофіційною інформацією, повідомлялося, що список Партії регіонів очолить Микола Азаров.

Зазначимо, виборчий список об'єднаної опозиції очолять лідери партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко і "Фронту змін" Арсеній Яценюк.