ua en ru

Клінтон впевнена, що Трамп висловлюваннями про зброю "перейшов межу"

Клінтон впевнена, що Трамп висловлюваннями про зброю "перейшов межу" Фото: Хілларі Клінтон

Трамп виступав за вільне носіння зброї

Кандидат у президенти США від демократів Хілларі Клінтон вважає, що її суперник Дональд Трамп "перейшов червону межу", заявивши, що американці, які виступають за носіння зброї, можуть зупинити екс-держсекретаря на шляху в Білий дім. Про це повідомляє AP.


"Напередодні ми почули людину, яка перейшла червону межу в довгій низці своїх різких висловлювань. Кожен з цих інцидентів показує, що Дональд Трамп не володіє необхідним темпераментом, щоб стати президентом і головнокомандувачем Сполучених Штатів. Якщо людина претендує на посаду президента чи є президентом США, то його слова тягнуть за собою величезні наслідки". Колишня перша леді також вказала, що бізнесмен своїми заявами "підбурював до насильства" пересічних американців", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, мільярдер зазначив, що американці, які виступають за носіння зброї, можуть зупинити екс-держсекретаря на шляху в Білий дім.

Нагадаємо, кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки від Демократичної партії Хілларі Клінтон випереджає свого суперника-республіканця Дональда Трампа на 6%.