ua en ru

Клінтон випереджає Трампа на 8%, - опитування

Клінтон випереджає Трампа на 8%, - опитування Фото: Клінтон випереджає Трампа на 8 %

53% респондентів вважають, що Клінтон виграла дебати

Кандидат від демократичної партії на пост президента США Хілларі Клінтон випереджає свого суперника республіканця Дональда Трампа на 8%. Про це свідчать дані опитування Reuters і компанії Ipsos.

Як наголошується, загальнонаціональне опитування проводилося з вечора неділі і, таким чином, враховує нові скандали навколо кандидатів і проведені дебати. Клінтон опинилася під вогнем критики після чергової порції одкровень сайту Wikileaks про її зв'язки з Уолл-Стріт, а Трамп серйозно постраждав від оприлюдненого відео 11-річної давності.

Крім того, згідно з опитуванням, Клінтон виграла дебати - так вважають 53% респондентів, при цьому 32% віддають перемогу Трампу. При цьому переважна більшість демократів і дві третини республіканців вважають, що переміг їх кандидат.

Більшість республіканців вважає, що Трамп повинен залишитися в президентській гонці і лідери республіканців повинні його підтримати.

Нагадаємо, розрив між рейтингами кандидатів у президенти США Хілларі Клінтон і Дональда Трампа збільшився на 14% на користь кандидата від демократичної партії після оприлюднення запису 2005 року.