ua en ru

Клінтон на 3% випереджає Трампа, - фінальне опитування Bloomberg

Клінтон на 3% випереджає Трампа, - фінальне опитування Bloomberg Фото: Хілларі Клінтон

Клінтон зберігає 3% розриву напередодні виборів президента США

Напередодні виборів президента США кандидат від Демократичної партії Хілларі Клінтон на 3% випереджає опонента від республіканців Дональда Трампа. Відповідні дані містяться в результатах фінального Національного опитування Bloomberg.

Результати фінального опитування Bloomberg показують 44% підтримки у Клінтон проти 41% у Трампа при включенні сторонніх кандидатів. Однак за умови виборів між цими двома кандидатами Клінтон все одно зберігає розрив у 3%.

Крім того, повідомляється, що опитування було проведено на вихідних до того, як директор ФБР Джеймс Комі оголосив про рішення не висувати кримінальні звинувачення у зв'язку використанням Клінтон особистого сервера, коли вона обіймала посаду держсекретаря.

Також повідомляється, що 37% потенційних виборців вже проголосували, і в цій групі Клінтон набирає 46% проти 38% у Трампа. Також опитування показує, що Трамп має сильну підтримку на півдні в той час, як Клінтон має перевагу на північному сході, Середньому Заході та Заході.

Далі йдуть Гері Джонсон від Лібертаріанської партії з показником в 4% та лідер "зелених" Джилл Стайн з 2%.

Також повідомляється, що Клінтон має велику підтримку серед жінок (+15%), молоді до 35 років (+15%), чорношкірих (+37%), латиноамериканців (+25%), осіб з вищою освітою (+15%).

Трамп має перевагу підтримки серед осіб без вищої освіти (+8%), білих чоловіків (+25%), сільських жителів (+30%) та одружених (+9%).

Клінтон на 3% випереджає Трампа, - фінальне опитування BloombergКлінтон на 3% випереджає Трампа, - фінальне опитування Bloomberg

Фото: результати опитування Bloomberg

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Трампа відсторонили від ведення аккаунта в Twitter.