ua en ru

Клініка на території Києво-Печерської Лаври буде працювати у звичайному режимі, - МОЗ

Клініка, яка розташована на території Києво-Печерської Лаври та займається медичним лікуванням хворих з інфекційними захворюваннями, зокрема, з ВІЛ/СНІД, буде працювати у звичайному режимі. Про це стало відомо сьогодні, 23 березня, під час наради щодо ситуації з клінікою Інституту епідеміології і інфекційних хвороб ім. Громашевського Національної академії медичних наук України, передає прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

Президент Національної академії медичних наук України Андрій Сердюк повідомив про скасування постанови бюро президії Національної академії медичних наук України щодо припинення госпіталізації хворих з інфекційними захворюваннями до клініки.

"Клініка буде працювати у звичайному режимі та питання щодо переведення хворих у інші заклади підійматись не буде, поки не будуть створені відповідні умови для хворих в інших закладах", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилась інформація про те, що в Києві можуть закрити єдину в Україні клініку для хворих на СНІД.