ua en ru

Клімкін зустрівся з генсеком НАТО

Клімкін зустрівся з генсеком НАТО Фото: Павло Клімкін і Йенс Столтенберг (twitter.com/UKRinNATO)

Клімкін провів зустріч зі Столтенбергом

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін сьогодні зустрівся з Генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Twitter української місії при НАТО.

"Міністр закордонних справ України Павло Клімкін сьогодні зустрівся з Генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом", - йдеться в повідомленні.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що Клімкін у понеділок, 15 жовтня, буде перебувати з візитом у штаб-квартирі НАТО в Брюсселі.

Нагадаємо, 27 вересня до Конституційного суду України надійшло конституційне звернення Верховної ради України законопроект №9037, який передбачає зміни до Конституції щодо закріплення курсу держави на вступ до Євросоюзу і НАТО. Зокрема, парламентарії просять суд перевірити проект закону на відповідність статтям 157 і 158 Основного закону. Президент України Петро Порошенко підкреслив важливість якнайшвидшого розгляду конституційних змін закріпленню євроатлантичного курсу України.

Раніше, 20 вересня нардепи відправили на розгляд у Конституційний суд України президентський законопроект №9037 про внесення змін до Конституції України щодо незворотності курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію.