ua en ru

Клімкін про вбивство Ноздровської: Важливо, щоб всі винесли урок з цієї трагедії

Клімкін про вбивство Ноздровської: Важливо, щоб всі винесли урок з цієї трагедії Фото: Павло Клімкін

Клімкін заявив, що система має працювати на запобігання трагедій

Очільник Міністерства закордонних справ Павло Клімкін вважає важливим, щоб всі винесли урок із ситуації з вбивством правозахисниці Ірини Ноздровської. Про це Павло Клімкін написав у своєму Twitter.

"Вбивцю Ірини Ноздровськоі знайшли,але її не повернути. Важливо,щоб всі винесли урок з цієї трагедії, щоб система працювала на запобігання, і кожне розслідування було однаково важливим. Інакше у нас не залишиться громадянського суспільства та людей,здатних боротися з несправедливістю", - написав він.

Так, Вишгородський районний суд обрав запобіжний захід підозрюваному у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрію Россошанському у вигляді 60 діб утримання під вартою без права внесення застави. Відповідне рішення оголосив суддя Олексій Рудюк.

Нагадаємо, 8 січня 2018 року поліція затримала підозрюваного у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської. Далі в ході допиту затриманого за підозрою у вбивстві правозахисниці Ноздровской Россошанському і проведення слідчого експерименту було встановлено деталі злочину.

Россошанський розповів, що діяв сам і вбив Ноздровскую в результаті сварки з нею на зупинці громадського транспорту в селі Демидів.

Зазначимо, Россошанський Юрій Вікторович 1954 року народження доводиться батьком Дмитру Россошанскому - водієві, який у вересні 2015 року збив на смерть сестру Ноздровської - Світлану Сапатинскую.