ua en ru

Клімкін розповів подробиці зустрічі з Трампом

Клімкін розповів подробиці зустрічі з Трампом Фото: Дональд Трамп (nato.int)

Міністр охарактеризував Трампа як "емоційну, але надзвичайно цілеспрямовану" людину

Міністр закордонних справ Павло Клімкін розповів подробиці зустрічі з президентом США Дональдом Трампом. Про це він сказав в ефірі телеканалу "1+1".

"Зустріч з президентом Сполучених Штатів виникла майже вже під час візиту, оскільки з самого початку планувалася зустріч з віце-президентом. Зустріч була дуже цікава. Коли ми з віце-президентом йшли до Овального офісу, Трамп закінчував попередню розмову, він підняв голову, помітив нас, сказав "Заходьте-заходьте". Він людина, яка відразу переходить до справи. Він відразу ж запитав "як ситуація в Україні, як ти оцінюєш?". Я йому розповів. Це була дуже сфокусована бесіда і мені вона дуже сподобалася. Без всяких зайвих слів, зайвих пропозицій - одна теза, друга теза, третя теза. Що робимо, як плануємо далі", - підкреслив Клімкін.

Міністр охарактеризував Трампа як "емоційну, але надзвичайно цілеспрямовану" людину.

"Він був підготовлений до розмови. Він знав, що питати, як питати. Він питав, слухав, знову питав, відповідав", - додав голова МЗС.

Нагадаємо, в середині травня Клімкін, говорячи про результати своєї зустрічі з Трампом, заявив, що США готові приєднатися до процесу врегулювання ситуації на Донбасі і чинити тиск на Росію.