ua en ru

Клімкін подякував громадянам Росії, які протестують проти агресії РФ

Клімкін подякував громадянам Росії, які протестують проти агресії РФ Фото: Павло Клімкін (РБК-Україна)

Активісти прийшли до будівлі генконсульства України у Санкт-Петербурзі вшанувати пам'ять загиблих під час Революції Гідності

Міністр закордонних справ Павло Клімкін подякував активістам, які вчора прийшли до будівлі генерального консульства України в Санкт-Петербурзі вшанувати пам'ять загиблих під час Революції Гідності. Про це він написав у Twitter.

"Вчора активісти прийшли до нашого генконсульства у Санкт-Петербурзі вшанувати пам'ять Небесної Сотні. Їх було менше Декабристів, але віддамо їм шану - вони протестували проти агресії РФ в Україні. Цікаво, як колесо історії повернеться в Росію в цей раз", - написав Клімкін.

Нагадаємо, у російському Санкт-Петербурзі вчора ввечері 21 лютого відбулася акція до четвертої річниці подій на Майдані біля будівлі генерального консульства України.

Близько 10 активістів прийшли до установи і передали генконсулу України сині і жовті квіти. Також вони передали листівку, в якій написали, що поділяють ліберальні і демократичні цінності росіяни засуджують політичне керівництво РФ і президента Володимира Путіна за агресію в Україні.