ua en ru

Клімкін та Чавушоглу обговорили питання відкриття консульства України в Анталії цього року

Клімкін та Чавушоглу обговорили питання відкриття консульства України в Анталії цього року Фото: Павло Клімкін та Мевлют Чавушоглу (twitter.com/PavloKlimkin)

Клімкін перебуває з робочим візитом у Туреччині

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін та глава МЗС Туреччини Мевлют Чавушоглу обговорили питання відкриття консульства України в Анталії цього року. Про це йшлося у ході зустрічі Клімкіна та Чавушоглу у Туреччині, повідомив глава вітчизняного зовнішньополітичного відомства у Twitter.

"Сьогодні в Туреччині. З другом Мевлютом обговорили все і навіть більше: від стратегічного партнерства - до відкриття нашого Консульства в Анталії цього року", - написав Клімкін.

Як повідомляє прес-служба МЗС України, сьогодні, 26 квітня 2018 року, Клімкін перебуває з візитом в Туреччині.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Клімкін відвідає з офіційним візитом Арабську Республіку Єгипет 29-30 квітня 2018 року. Зокрема, у Каїрі Клімкін проведе переговори з міністром закордонних справ Єгипту Самехом Шукрі.

Як повідомляли у МЗС, Клімкін здійснить візит до Єгипту з метою активізації українсько-єгипетської взаємодії у всіх сферах, в яких є спільний інтерес двох країн, а також щоб обговорити шляхи поглиблення відносин в економічній площині.