ua en ru

Клімкін анонсував першу зустріч представників торговельних мереж з українськими постачальниками в Відні

Клімкін анонсував першу зустріч представників торговельних мереж з українськими постачальниками в Відні Фото: Павло Клімкін

У Відні з'явиться перша можливість для австрійських та інших мереж супермаркетів зустрічатися з українськими постачальниками

Перша зустріч представників торговельних мереж з українськими постачальниками відбудеться у Відні 16-17 травня 2016 року. Про це повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін на зустрічі з представниками бізнес-асоціації, яку транслював "112 Україна".

"В наступному місяці у Відні з'явиться перша можливість для австрійських, і також, сподіваюся, інших мереж супермаркетів, зустрічатися з українськими постачальниками, які мають сертифікати ЄС", - повідомив він.


Клімкін також додав, що ідея угоди полягає в тому, щоб українські продукти з'явилися на полицях європейських супермаркетів.

"Логіка угоди про асоціацію не про те, щоб експортувати в ЄС найбільше зерна чи олії. Логіка угоди в тому, щоб українські продукти з'явилися на полицях європейських супермаркетів. 16-17 травня у Відні ми зробимо першу тест-зустріч", - заявив він.

Крім того, глава відомства зазначив, що незважаючи на ЗВТ, Україна для багатьох залишається "невідомим простором". Зважаючи чого, українських новинах Клімкін закликав усіх бажаючих максимально брати участь з новими ідеями.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що найближчим часом українська влада представлять план реінтеграції Донбасу.