ua en ru

Кличко зареєстрував проект рішення про розірвання договору з забудовником на Осокорках

Кличко зареєстрував проект рішення про розірвання договору з забудовником на Осокорках Фото: Віталій Кличко

Кличко просить депутатів Київради невідкладно розглянути питання щодо Осокорків

Історія з ділянкою на Осокорках - це ще один приклад того, що бізнес повинен враховувати інтереси громади, розуміти свою соціальну відповідальність, вести діалог з людьми, а не зводити паркани. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко на початку засідання Київради.

"Я зареєстрував і сьогодні вношу проект рішення про розторгнення договору оренди та скасування рішення Київради про відведення земельної ділянки на Осокорках. І цій ділянці має бути наданий статус скверу. "Зеленбуд" отримав завдання привести територію до ладу, озеленити та висадити дерева", - наголосив Кличко.

Мер Києва підкреслив, що продовжить відстоювати інтереси громади.
"Хочу зазначити: "Скай-буд" заявив, що судитиметься з місцевими мешканцями і столичною владою. І що влада заважає бізнесу і його інвестиціям. Так от: юридичну допомогу мешканцям ми забезпечимо.

Підкреслю, не тим, хто безчинствував і бив людей. А інвесторам ми як раз допомагаємо - прозоро видаючи усі документи, створюючи конкурентне середовище і враховуючи при цьому інтереси громади" - підкреслив він.

Мер звернувся до депутатів Київради з тим, щоби вони розглянули питання щодо Осокорків як невідкладне в комісіях, винесли його на наступне засідання і ухвалили відповідне рішення.

"Усі питання, ще раз наголошую, мають вирішуватися в правовому полі - і громадськість висловлювати свою позицію, і бізнес працювати та платити податки в бюджет", - підкреслив міський голова.