ua en ru

Кличко запросив киян на відкриття велотреку 20 травня

Кличко запросив киян на відкриття велотреку 20 травня Фото: Віталій Кличко

Відкриття велотреку почнеться з велопараду

Мер Києва Віталій Кличко подякував усім, хто долучився до підготовки міста до Євробачення, та запросив міських депутатів і киян на відкриття Київського велотреку, яке відбудеться цієї суботи. Про це Віталій Кличко заявив на початку засідання Київради, повідомляє прес-служба КМДА.

"Хочу подякувати всім, хто доклав своїх зусиль до проведення міжнародного пісенного конкурсу Євробачення в Україні – хто працював, допомагав, хто робив усе, щоб Київ впорався і провів конкурс на найвищому рівні. Пам'ятаємо, скільки спекуляцій було на цю тему, мовляв, Київ не виконає вимог, мовляв Євробачення у нас заберуть. Ми довели, що можемо, нам все вдалося! І організатори, і всі учасники та гості залишилися задоволеними і високо оцінили проведення Євробачення в Києві. Тож із високо піднятою головою передамо ключі від конкурсу Лісабону", – зазначив Кличко.

Також мер Києва запросив усіх 20 травня на відкриття оновленого Київського велотреку, який "зусиллями громади, активістів, депутатів, столичної влади захистили від забудови, повернули у власність громади і відновили".

"Почнеться дійство великим велопарадом. Сідаємо всі на велосипеди і долучаємося до свята спорту та здоров’я", – закликав киян Кличко.