ua en ru

Кличко запросив іноземних інвесторів в Київ

Мер Києва Віталій Кличко закликав закордонних бізнесменів інвестувати в економіку української столиці і "процвітати разом". Про це Кличко написав у своїй колонці в The Wall Street Journal.

Кличко наголошує, що "зовнішня агресія проти України" була організована з метою підірвати українську економіку і довести українцям, що "європейський шлях не для них". "Але, всупереч планам недоброзичливців, Київ відновлений і живе активним економічним життям, цьому зокрема сприяє підприємницький дух українців", - підкреслив він.

За словами Кличка, в той час як ситуація для ведення бізнесу в Росії продовжує погіршуватися, Київ являє собою "з географічної точки зору центральний стартовий майданчик для доступу на зростаючі ринки від Європи до Азії".

Політик запрошує іноземних бізнесменів розвивати діяльність у Києві та оголошує себе особистим гарантом їх прав і безпеки - "як прихильник боротьби за вільне та справедливе бізнес-середовище". "Приєднуйтесь, будемо процвітати разом", - звернувся Кличко до іноземних інвесторів.