ua en ru

Кличко приїхав у Дніпро на День міста

Кличко приїхав у Дніпро на День міста Фото: Кличко та Філатов

Разом з мером Дніпра вони відвідали святкові заходи та поспілкувалися з мешканцями Дніпра

Мер Києва Віталій Кличко приїхав у Дніпро, де цими вихідними відзначають День міста. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Сьогодні я тут як голова Асоціації міст України і як мер столиці. Разом з колегами з деяких інших міст подивимось як розвивається Дніпро, поспілкуємося, обміняємося досвідом. І Київ, і Дніпро – великі міста. У нас багато схожих проблем і викликів, і спільно їх легше вирішувати", – сказав мер столиці.

Віталій Кличко разом з мером Дніпра Борисом Філатовим відвідали святкові заходи на Фестивальному причалі, привітали містян та поспілкувалися з мешканцями Дніпра.

"Я приїхав привітати вас з Днем вашого міста, привіз вам вітання від киян. Дніпро – місто патріотів, місто енергійних, працьовитих і гостинних людей. І я хочу побажати вам успіхів, щоб Дніпро розвивався, міцнішав і сильнішав. Любіть своє місто, свою країну! Із святом, Дніпро!" – звернувся Віталій Кличко до мешканців міста зі сцени на Фестивальному причалі.

altaltalt

У коментарі журналістам мер Києва зазначив, що у всіх міст сьогодні багато спільних проблем, які місцева влада намагається вирішувати спільними зусиллями в рамках Асоціації міст України.

"Це і проблема реформування сфери ЖКГ, і відновлення інфраструктури, і будівництво об'єктів соціальної сфери, наведення ладу з паркуванням у містах. Ми розуміємо, що тільки разом, об'єднавши наші зусилля, ми зможемо подолати ті виклики, які сьогодні стоять перед владою на місцях. Щоб люди відчували зміни, яких вони давно чекали", – сказав Віталій Кличко.

Мер Дніпра Борис Філатов зазначив, що дуже важливо, що мери українських міст підтримують і допомагають один одному, що є розуміння спільної справи.