ua en ru

Кличко представив нового голову Святошинського району Києва

Мер Києва Віталій Кличко представив нового очільника Святошинського району Володимира Каретка та вручив йому посвідчення голови Святошинської райдержадміністрації. Про це йдеться в повідомленні прес-служби КМДА.

Мер зазначив, що минулого року Святошинський район демонстрував гарні результати, двічі ставав кращим за підсумками проведення місячника благоустрою. Також, додав мер, у Святошинському районі відкрили найкращий у столиці Центр надання адміністративних послуг.


"Щойно, коли ми заходили в Святошинську адміністрацію, з ЦНАПу вийшов хлопець, розповів мені, що повернувся з АТО і за 5 хвилин оформив всі необхідні документи. І подякував мені за такий сервіс. Це найвища оцінка нашої роботи. Попередній очільник району Ілля Сагайдак показав дуже непоганий результат. І ви повинні тримати марку і не сповільнювати темпів", – звернувся Віталій Кличко до нового голови району.

Мер підкреслив, що голова райдержадміністрації несе відповідальність за вирішення всіх питань і проблем району.

"Люди чекають на зміни. Нам потрібно показати не тільки нові обличчя, а й нову якість роботи, результативність. Ви як новий голова повинні показати приклад, як Святошинський район може працювати, а ми як столична влада будемо допомагати вам вирішувати ті проблеми, які є в районі. Ми завжди до ваших послуг. Але якщо не впораєтеся, моя реакція буде жорсткою", – зазначив Віталій Кличко.

Крім того, мер вже доручив Володимиру Каретку забезпечити прибирання сміття і розбиття скверу біля озера по вулиці Верховинній – на ділянці, яка огороджена парканом і перетворилася на сміттєзвалище.

"Зараз теплішає, люди почнуть виходити у парки і сквери з друзями і родинами. Після зими всі наші парки і сквери повинні бути прибраними і комфортними. Ми зараз провели інспекцію і я залишився незадоволений. У столиці триває місячник благоустрою. І я даю очільникам районів максимум два-три тижні, щоб лад у київських парках і скверах був наведений і для відпочинку людей була створена належна інфраструктура", – зазначив Віталій Кличко.

Він доручив очільникам районів залучити до прибирання приватних власників, щоб їхні території також були чисті.

Мер також закликав голів районів залучати малий бізнес для облаштування парків і скверів.

"Щоб у парках були цивілізовані маленькі альтанки, поряд – урни. Щоб люди могли прийти на пікнік, комфортно відпочити. Давайте малому бізнесу можливість оренди і нехай вони облаштовують територію", – сказав Віталій Кличко.

Інспектуючи Святошинський район, мер з головами районів зупинились біля сміттєзвалища, огородженого парканом, поблизу озера на вулиці Верховинній.