ua en ru

Кличко пропонує віддати кінотеатр "Жовтень" в оренду трудовому колективу до квітня 2020 р

Кличко пропонує віддати кінотеатр "Жовтень" в оренду трудовому колективу до квітня 2020 р
Мер Києві Віталій Кличко пропонує віддати кінотеатр "Жовтень" в оренду ТОВ "Кіноман" до 1 квітня 2020 р.

Мер Києві Віталій Кличко пропонує віддати кінотеатр "Жовтень" в оренду ТОВ "Кіноман" до 1 квітня 2020 р. Текст проекту відповідного рішення сьогодні оприлюднений на сайті Київради.

"Передати в оренду без проведення конкурсу цілісний майновий комплекс "Кінотеатр "Жовтень" (колишнього ДКП "Кінотеатр "Жовтень") згідно з додатком", - йдеться в проекті документу.

При цьому в додатку до проекту рішення зазначається, що цілісний майновий комплекс "Кінотеатр "Жовтень" надаватиметься в оренду ТОВ "Кіноман" строком до 1 квітня 2020 р. та за орендною ставкою 3% від вартості майна, визначеної експертним шляхом.

Нагадаємо, 30 жовтня Кличко повідомив, що Київрада на наступній сесій розгляне питання про передачу кінотеатру "Жовтень" в оренду трудовому колективу. При цьому мер запропонував Київраді звільнити "Жовтень" від орендної плати на час ремонту.

Зазначимо, Кличко призначив наступні засідання Київради на 12 та 13 листопада.

Пожежа в кінотеатрі "Жовтень", який розташований в Подільському районі Києва по вул. Костянтинівська, 26, виникла ввечері 29 жовтня. Рятувальники п'ять годин гасили її. Вогнем, зокрема, було знищено дах кінотеатру на площі 300 кв. м.