ua en ru

Кличко зупинив зростання квартплати та ціни на хліб завдяки антикризовим заходам, - замголови КМДА

Зупинити зростання квартплати та ціни на хліб в Києві, не зважаючи на війну на Сході а також економічну кризу, вдалося завдяки вчасним антикризовим заходам керівництва столиці. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

"Мер Києва Віталій Кличко ухвалив ряд важливих рішень, серед яких реформування системи ЖКГ, а також розкритя корупційних схем попередньої влади. Самі ці зміни у системі дозволили зупинити підвищення тих тарифів для киян, які формує міська влада. В той же час мер вимагає від монополістів прозорості і справедливості при формуванні тарифів на газ, тепло, воду, електрику", - заявив Пантелеєв.

Крім того, він вважає важливою принципову позицію Кличка, який виступив проти підвищення ціни на хліб в столиці, не дивлячись на стрімке падіння гривні.

Заступник голови КМДА також зазначив, що скорочення бюрократії, відповідальність керівництва муніципальних підприємств та реальне руйнування коррупційних схем, які запровадив Кличко, вже почали давати реальні результати.
"Міська влада почала оновлювати парк транспорту, працювати над освітленням, відкрила двомісячник благоустрою міста, почали втілювати інші проекти, які змінять повсякденне життя киян", - зазначив він.

Нагадаємо, що Мер Києва Віталій Кличко заявив про заборону підвищення частини тарифів, на які пливає місцева влада, а саме - квартплати. Крім того, на вимогу мера ПАО "Київхліб" знизило раніше підвищену ціну на хліб у столиці.