ua en ru

Кличко призначив музиканта Скрипку відповідальним за благоустрій Андріївського узвозу

Мер Києва Віталій Кличко призначив відомого музиканта Олега Скрипку відповідальним за благоустрій Андріївського узвозу.

Мер Києва Віталій Кличко призначив відомого музиканта Олега Скрипку відповідальним за благоустрій Андріївського узвозу. Про йдеться в повідомленні прес-служби мера.

Зокрема, Кличко повідомив, що велика кількість представників малого бізнесу, торгівлі на узвозі постійно скаржаться на незручності: на історичній вулиці немає жодного громадського туалету, дорога на Андріївському переповнена автомобілями, незважаючи на знаки заборони проїзду.

"Я провів ряд зустрічей, і одна з них мене приємно вразила. Олег Скрипка - відомий артист, представник громадськості, людей мистецтва, - сказав: я готовий взяти на себе відповідальність і зайнятися питаннями благоустрою та розвитку Андріївського узвозу. Тому хочу представити Олега Скрипку - радника мера за напрямом "проект Андріївський узвіз "з усіма відповідними повноваженнями", - заявив мер.

Скрипка, у свою чергу, сказав, що докладе максимум зусиль, щоб навести порядок на історичній вулиці в центрі столиці.

"Я всім серцем люблю Андріївський узвіз. Я думаю, що вмію і зможу об'єднати людей, і ми разом зробимо творче, душевне і духовне наповнення Андріївського узвозу", - зазначив музикант.

Кличко також повідомив, що найближчим часом, коли відкриється Хрещатик для руху транспорту, Андріївський узвіз стане пішохідною зоною.

"Вже є спонсор, який несе соціальне навантаження і зробить висувні тумби, які дозволяють проїхати в разі необхідності машинам швидкої допомоги або пожежним", - зазначив мер Києва.