ua en ru

Кличко ініціював скасування рішення Київради про відведення земельної ділянки на "Осокорках"

Кличко ініціював скасування рішення Київради про відведення земельної ділянки на "Осокорках" Фото: Віталій Кличко

Він внесе на сесію Київради проект рішення про розірвання договору оренди

Мер Києва Віталій Кличко внесе на сесію Київської міської ради проект рішення про розірвання договору оренди та скасування рішення про відведення земельної ділянки біля метро "Осокорки". Про це він написав у своєму Facebook.

"Я прийняв рішення внести на наступну сесію Київради проект рішення про розірвання договору оренди та скасування рішення Київради про відведення земельної ділянки на Осокорках. Але, ще раз хочу підкреслити, все має відбуватися у правовому полі - і громадськість висловлювати свою позицію, і бізнес працювати і платити податки в бюджет", - написав Кличко.

Щодо ситуації на Осокорках. Хочу зазначити, що столична влада працює в непростих умовах. І намагається знайти баланс, вр...

Posted by Виталий Кличко on 19 Май 2015 г.

Нагадаємо, 19 травня в Дарницькому районі Києва біля станції метро "Осокорки" невідомі знову встановили паркан навколо скандального земельної ділянки, на якій заплановано будівництво торгового центру.

Ввечері близько 150-200 активістів прийшли на місце забудови, щоб розібрати паркан. Після цього почалися сутички між активістами та "титушками". Пізніше на місце події прибула міліція.

У бійці на "Оскорках" постраждали кілька десятків людей. Міліція затримала 3 учасників протесту проти забудови на "Оскорках".