ua en ru

Кличко: Фірташ ніколи мене не фінансував

Кличко: Фірташ ніколи мене не фінансував Фото: мер Києва Віталій Кличко

Кличко впевнений, що його намагаються втягнути в "брудну кампанію"

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що ніколи не підписував жодних угод з олігархами, в тому числі з бізнесменом Дмитром Фірташем. Про це йдеться у відповіді Кличко на запит народного депутата від "Блоку Петра Порошенко" (БПП) Мустафи Найєма, передає прес-служба київського мера.

"Я ніколи не підписував жодних угод з олігархами. Фірташ ніколи не фінансував мене і мою політичну силу. Я не маю ніяких зобов'язань ні перед ким, окрім киян, які обрали мене мером і довірили управління столицею", - зазначив Кличко.

За його словами, сьогодні розгорнута брудна кампанія, в яку його намагаються втягнути".

"Я не збираюся грати в чужі брудні ігри, спрямовані на дискредитацію української влади, і київської зокрема, і на дестабілізацію ситуації в столиці та в країні. Для мене сьогодні найголовніше - забезпечення життєдіяльності столиці та вирішення проблем киян", - підкреслив мер столиці.

Кличко: Фірташ ніколи мене не фінансував

Кличко: Фірташ ніколи мене не фінансував

(фото: twitter.com/udarKlichko)

Нагадаємо, напередодні австрійський суд розглядав екстрадицію Дмитра Фірташа в США. На суді нардеп від "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін розповів про зустріч у Відні Дмитра Фірташа з мером Києва Віталієм Кличком і Президентом України Петром Порошенком.

Зазначимо, сам Кличко заявив, що захист Фірташа намагається перевести справу у політичну площину.