ua en ru

Кличко - Джошуа: відеоогляд бою

Кличко - Джошуа: відеоогляд бою Фото: Кличко - Джошуа

Український боксер поступився в 11 раунді технічним нокаутом

До уваги читачів РБК-Україна пропонуємо відеоогляд бою, в якому Володимир Кличко програв Ентоні Джошуа в чемпіонському поєдинку в суперважкій вазі.

Український боксер поступився технічним нокаутом в 11 раунді у поєдинку за титули чемпіона світу за версіями IBF, WBA Super і IBO британцеві Ентоні Джошуа, на момент зупинки бою програвав своєму опоненту.

Дані суддівських записок опублікувало британське видання The Sun. За його інформацією, на момент зупинки бою Джошуа лідирував на картах двох суддів - 96:93 і 95:93. Третій рефері віддав перевагу Кличку - 95:93.

За словами Володимира, він розраховував перемогти, але суперник виявився краще. "Сподіваюся, бій всім сподобався. Сьогодні переміг кращий. Це було чудове подія для боксу. Билися джентльмени, і Джошуа сьогодні був краще за мене. Дуже шкода, що у мене не вийшло, я розраховував перемогти. Слова поваги Ентоні. Вітаю", - сказав Кличко.

Як зазначив Володимир, в контракті на бій є пункт про реванш, однак зараз він хотів би розібратися в причинах поразки.

"Звичайно, в контракті є можливість матчу-реваншу. Але спочатку хочу проаналізувати, що ж, чорт забирай, відбулося. Я хотів підняти руку вгору в якості переможця, але замість цього програв вже другий бій поспіль", - додав Кличко.

Британський боксер заявив, що готовий провести матч-реванш з українцем, а також поділився своїми відчуттями після бою. Як заявив Джошуа, він чекав такого поєдинку і такого суперника.

"Я чекав такого суперника, як Володимир. Знав, що я вийду на бій проти нового Кличко. Він хотів показати, що залишається на вершині, але я хотів зробити так само, - сказав Джошуа. - Після одного з раундів я сказав йому, що збираюся надерти йому дупу. Це звичайні розмови про конкуренцію. Це був 12-раундовий бій, і значить, ви повинні будувати свою тактику відповідним чином. Я прийняв рішення йти вперед в чемпіонських раундах. Повернення в боротьбу і перемога в цих раундах - ось що саме головне ".

Нагадаємо, всесвітня боксерська асоціація (WBA) спеціально для бою між Володимиром Кличком і Ентоні Джошуа створила унікальний чемпіонський пояс.