ua en ru

Кличко і Джошуа провели "битву поглядів" в Нью-Йорку

Кличко і Джошуа провели "битву поглядів" в Нью-Йорку Фото: Джошуа і Кличко

Та трохи поговорили з пресою

Українець Володимир Кличко і братнец Ентоні Джошуа зустрілися в Нью-Йорку, щоб посмоттреть один на одного за пару місяців до бою.

"Бокс є втіленням мого другого "я". Моя нав'язлива ідея: отримати максим від короткої спортивної кар'єри. Кажу про максимальної самовіддачі, бажання віддаватися боксу повністю, бути кращим у світі. Зараз я голодний, молодий лев. Це відмінне почуття, щоб прийти в Мекку боксу. Але головний пріоритет для мене – найближчий суперник, а не країна або континент. Я хочу битися тут, в США, але я також хочу битися в Африці. А зараз я зосереджений на перемозі над Володимиром Кличком у Лондоні, 29 квітня. Всі мої думки про бій з Кличком – одним з найвидатніших боксерів в історії боксу", - сказав Ентоні Джошуа.

"В деякому роді вважаю Джошуа своїм відображенням, — зізнався Володимир. – Я теж був на вершині, а зараз, як людина постарше, ви можете зрозуміти і спрогнозувати, що буде робити хтось інший, враховуючи той досвід, який у вас є. Цей досвід не можна купити в магазині, щоб отримати його, потрібно через багато пройти. Це те, що я бачу в Ентоні. Він в деякому роді копія мене, просто з іншим поглядом. Він виразно нагадує мене, і в певному сенсі я можу повністю прочитати його", - говорив на прес-конференції Кличко.

Нагадаємо, бій Кличко - Джошуа відбудеться 29 квітня в Лондоні.