ua en ru

Ківалов після поїздки до Москви заявив про можливу участь у виборах мера Одеси

Кивалов

Сергій Ківалов 18 вересня після поїздки до Відня відправився в Москву, звідки повернувся в Одесу. Після цього Ківалов заявив про можливу участь у виборах мера Одеси, передає "Східний дозор" з посиланням на джерела в Державній прикордонній службі.

"Кілька днів тому пройшов 9-й З'їзд "Української морської партії", де було прийнято рішення брати участь у чергових виборах депутатів місцевих рад і мерів міст. Що стосується моєї особистої участі, то не виключаю, що буду балотуватися на пост міського голови Одеси", - розповів Ківалов.

Вже після цього підконтрольні Ківалову ЗМІ почали публікувати новини з результатами "соціологічних досліджень", в яких він лідирує в перегонах, а "Українська морська партія" проходить у міську раду.

Також зазначається, що після цього Ківалов ще й активізував діяльність по просуванню для Одеси режиму порто-франко - зробив кілька заяв і розмістив електронну петицію на сайті Президента. Підкреслюється, що його вимоги особливого статусу для Одеси збігаються у часі зі зниженням напруженості на Донбасі та ескалації російського втручання в сирійський конфлікт на боці Башара Асада.

Видання зазначає, що у Відні зараз знаходяться колишні регіонали брати Клюєви, а в Москві - так званий "уряд у вигнанні" на чолі з колишнім прем'єром часів Віктора Януковича і Миколою Азаровим.