ua en ru

У КВУ назвали 8 нардепів, які пропустили всі засідання Ради в березні

У КВУ назвали 8 нардепів, які пропустили всі засідання Ради в березні Фото: Андрій Парубій

У березні на робочому місці як правило перебував лише 331 нардеп з 423

У Комітеті виборців України назвали вісім депутатів Верховної Ради України, які пропустили всі засідання парламенту в березні. Про це комітет написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"За даними письмової та електронної реєстрації 8 народних депутатів пропустили всі пленарні засідання Верховної Ради у березні. Серед нардепів-прогульників Семен Семенченко і Тарас Пастух із "Самопомочі", Євген Бакулін із "Опозиційного блоку", Вячеслав Богуслаєв з групи "Воля Народу", а також позафракційні Євгеній Мураєв та Дмитро Ярош", - зазначається у повідомленні.

Також вказано, що не ходили на засідання Ради Сергій Клюєв та Олександр Онищенко, які знаходяться у розшуку.

"Березень виявився насиченим місяцем в роботі парламенту. За цей час відбулося 12 пленарних засідань Ради, на яких було прийнято майже півсотні різних законодавчих актів… Попри це, на робочому місці як правило перебував лише 331 народний депутат із 423, а 8 депутатів взагалі пропустили всі засідання Ради. Це не сприяє довірі виборців ані до таких осіб, ані до парламенту в цілому", - підкреслили в КВУ.

8 депутатів пропустили всі засідання Ради в березні КВУ в рамках проекту Дослівно проаналізував відвідування народними ...

Опубліковано КОМІТЕТ ВИБОРЦІВ УКРАЇНИ 28 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше у Комітеті виборців назвали нардепів, які в цьому році жодного разу не прийшли в Раду.