ua en ru

У Китаї затримали 11 підозрюваних у справі про пожежу в хмарочосі

У Китаї затримали 11 підозрюваних у справі про пожежу в хмарочосі Фото: пожежа (if.dsns.gov.ua)

В результаті пожежі загинули 10 осіб, ще 5 були госпіталізовані

У Китаї правоохоронці портового міста центрального підпорядкування Тяньцзінь затримали 11 осіб у справі про пожежу 1 грудня, жертвами якого стали 10 осіб. Про це повідомляє видання Reuters.

За попередніми даними, пожежа почалася через загорання будівельного сміття, залишеного робочими. Крім того, зазначено, що встановлене в приміщенні протипожежне обладнання не спрацювало, а резервуари з водою, також поки нез'ясованої причини, були порожні, що сприяло швидкому поширенню вогню.

Повідомляється, що всі жертви пожежі вже упізнані, за даними поліції, майже всі вони були робітниками, займалися ремонтом будівлі.

Нагадаємо, 1 грудня на півночі Китаю при пожежі в хмарочосі загинули 10 осіб, ще 5 постраждали і були госпіталізовані. Пожежа почалася о 4:07 ранку за місцевим часом на 38 поверсі житлового хмарочоса в районі Хэси в місті Тяньцзін. Рятувальникам вдалося загасити вогонь в 6:40 ранку, площа загоряння становила близько 300 кв. м. За попередніми даними, причиною пожежі стало загоряння будівельних матеріалів.