ua en ru

У Кіровоградській області затримано групу наркоторгівців, у яких вилучили амфетамін та зброю

У Кіровоградській області затримано групу наркоторгівців, у яких вилучили амфетамін та зброю Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Зловмисникам загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна

У Кіровоградській області правоохоронці затримали групу наркоторгівців, у яких вилучили амфетамін та зброю. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області.

"8 липня працівникам карного розшуку та слідчого управління Нацполіції області під процесуальним керівництвом прокуратури області вдалося припинити діяльність злочинної групи з ознаками організованості. За попередніми даними, організаторами "наркобізнесу" виступили двоє мешканців Кропивницького, 33 та 38 років. Вони ж слідкували за процесом поставки психотропів в область та їх реалізацією", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у ході обшуків у них було вилучено 4 гранати та запали до них, 4 пістолети, обріз мисливської рушниці та гладкоствольну зброю, 1 автомат, близько сотні набоїв різного калібру. Наразі правоохоронці з’ясовують походження арсеналу.

Крім того, вилучено більше ніж півкілограма речовини, схожої на амфетамін, електронні ваги, значну кількість спеціальних ємностей для її пакування, готівку та інші цінні речі.

За вказаними фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів" та ч. 1 ст. 263 ККУ "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами". Зловмисникам загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

altaltaltaltaltaltaltaltalt

Фото: вилучене майно

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві поліція викрила банду озброєних наркоторговців.