ua en ru

У Києві поліція викрила банду озброєних наркоторговців

У Києві поліція викрила банду озброєних наркоторговців Фото: вилучена зброя (прес-служба прокуратури Києва)

Зловмисники торгували каннабісом і кокаїном

Сьогодні, 7 липня, під процесуальним керівництвом прокуратури Києва слідчими столичної поліції було затримано 6 учасників злочинної організації, які займалися незаконним придбанням, зберіганням, перевезенням та збутом на території столиці кокаїну і коноплі в особливо великих розмірах. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Повідомляється, що під час 15 обшуків, проведених за місцем проживання фігурантів та в належних їм транспортних засобах, правоохоронці виявили та вилучили значну кількість наркотичних засобів і психотропних речовин, а також вогнепальна зброя і вибухові пристрої (пістолет ПМ, два автомати Калашникова з 60 патронами до них, 2 карабіна "Сайга", 4 гвинтівки і запал від гранати РГД), грошові кошти в сумі 18 тис доларів, 8 тисяч євро і 225 тис. гривень.

altaltaltaltaltaltaltaltalt

Фото: вилучені гроші, зброя і наркотики

Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних злочинів і підготовлено клопотання до суду про обрання їм запобіжного заходу. П'яти - у вигляді тримання під вартою, ще одного, який співпрацює зі слідством - у вигляді цілодобового домашнього арешту. Вилучені речові докази направлені на експертизу.

Нагадаємо, раніше співробітники Державної прикордонної служби під час прикордонного контролю в міжнародному аеропорту "Бориспіль" затримали громадянина Росії, який перебував в міжнародному розшуку за контрабанду наркотиків.